Ik verleent geen medische behandelingen. Bij medische klachten dient u met uw behandeld arts of specialist te overleggen alvorens een massage te ondergaan of een coaching sessie te boeken. Ik kan je alleen adviseren op basis van mijn ervaring en kennis. Mocht u specifieke klachten hebben, wil ik u ter alle tijden vragen om met een specialist contact op te nemen (Huisarts, Fysiotherapeut, Psycholoog, psychiater etc.).

Silver-Line, Massage & Coaching kan niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële en/of immateriële schade als gevolg van de behandelingen (Massage & Coaching).

Is er sprake van medische klachten of een medische achtergrond waarvoor u in behandeling bij een arts of specialist bent of bent geweest en waarvan u denkt dat het belangrijk om te melden in verband met de massage of coaching sessie hoor ik het graag vooraf. Alleen als ik de informatie hebt kan ik met u bepalen of er sprake is van een contra indicatie. Indien ik niet volledig of verkeerd ingelicht wordt kan ik niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en of letsel ten gevolge van een massage of coaching sessie.

Belangrijk voor vrouwen is om te melden wanneer u zwanger bent of wilt worden. U bent verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie m.b.t. de gezondheid van uzelf.

Contra indicaties zijn redenen waarom iemand niet (absolute) of gedeeltelijk (relatieve) niet gemasseerd mag worden, tenzij er toestemming is van de behandelende arts en/of specialist. Raadpleeg bij twijfel altijd uw arts of specialist. Ik zal altijd vragen naar uw klacht vooraf een sessie maar de verantwoordelijkheid ligt altijd bij u om bijzonderheden te melden.  

Voorbeelden van Absolute contra indicaties voor massage: koorts, griep, ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidziekten, infectieziekten, ernstige vaat ziekten, psoriasis, kanker, trombose, gebruik van antidepressiva, antibiotica, ontstekingsremmers, extreme vermoeidheid en uitputting en (voorgenomen) zwangerschap. Voor coaching geldt dat alle zware psychologische klachten en ziektes door een specialist behandeld moeten worden.

Relatieve contra indicaties voor massage : open wonden, zwangerschap, ontstekingen, traumatische aandoeningen en spataderen. Uiteraard is elke vorm van massage bij gebruik van alcohol en drugs uitgesloten. Voor coaching sessies geldt ook dat u uitgerust en fit moet zijn.

Al uw persoonlijke gegevens zowel medisch als algemeen worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden. Alle gespreken tijdens massage en coaching sessies zijn confidentieel.

Silver-Line Massage & Coaching behoudt zich het recht voor een cliënt van behandeling uit te sluiten.

Annulering van een opdracht is tot 24 uur voor aanvang, telefonisch of per e-mail, mogelijk. Hierna worden de volledige kosten in rekening gebracht. Elke behandeling dient na afloop contant, en zoveel mogelijk gepast, te worden afgerekend. 

Silver-Line Massage& Coaching verleent géén erotische diensten. Aanvraag voor of tijdens een behandeling wordt niet op prijs gesteld.