Een moment van rust

Je hebt het verdiend
Reserveer

Net zo uniek als jij

Na het volgen van  verschillende studies en cursussen (zoals Sportmassage, Klassieke massage, Ontspanningsmassage, Cupping massage, Meditatiemassage, Triggerpoint) heb ik jaren lang voor sauna & wellness bedrijven en tijdens sportevenementen gemasseerd.  In de loop der tijd is mijn benadering steeds meer holistisch en intuïtief geworden. Mijn specialiteit is daarom ontspannings- en energetische massage. Er is voor mij niks leuker dan om jou een moment van pure rust te geven.

Behandelingen

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

De basis van deze massage is, door een zachte aanraking, je lichaam en geest tot rust te brengen.

Meer informatie

Cupping therapie

Detox Massage

Behandeling die een positieve invloed hebt op de huid, de spieren, de bloedsomloop en het zenuwstelsel

Meer informatie

Cellulite massage

Cellulite massage

De bloedsomloop wordt gestimuleerd. Vetafzettingen breken af

Meer informatie

Sportmassage

Sportmassage

Deze massage is gericht op het onderhouden en verbeteren van de conditie van de spieren.

Meer informatie

Meditatie massage

Energetische massage:

Overdracht van energie om  blokkades op te heven en het zelf genezend vermogen van het lichaam te activeren.

Meer informatie

Meditatie

Meditatie massage

Een combinatie tussen geleide meditatie en massage. Het best van beide werelden.

Meer informatie

Waarom kiezen

voor Silver-Line massages?

 

1. Ervaren all-round masseur

Ik heb een brede ervaring op het gebied van sport- en ontspanningsmassage. Ik bied een massage op maat op basis van een kort gesprek vooraf waar jij je behoeftes en eventuele medische indicaties kunt aangeven. Zelf voel ik tijdens de massage wat je nodig hebt.

2. Massage thuis in je eigen omgeving

Je ontvangt de massage in je eigen huis, in je vertrouwde omgeving. Je hoeft de deur niet uit te gaan. Ik neem alles mee voor de massage, jij hoeft niks te doen. Ik heb een eigen comfortabel massagetafel, massageolie, handdoeken en muziek. 

3. Scherpe prijzen

Massages moeten voor zoveel mensen mogelijk toegankelijk zijn. Daarom bied ik mijn massages tegen een scherp tarief aan. Kijk naar de Tarieven-pagina voor meer informatie.

4. Flexibiliteit

Tijdens de massage zelf probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld aandachtsgebieden aangeven, aangeven of je stevige of zacht of je eigen muziek kiezen tijdens de massage.

5. Het gaat om jou

Omdat ik naast massage ook coaching geef kan ik goed luisteren en je wensen en behoeftes goed aanvoelen.

Hoe werkt het?

Afspraak maken

Je maakt een afspraak voor een bepaalde massage duur en voor  één of meerderde personen. Ik masseer binnen een straal van ongeveer 10 kilometer van Utrecht. Twijfel je of jouw woonplaats hieronder valt of woon je verder, maar wil je toch graag boeken neem dan contact met mij op.

Voorbereiding

Ik neem alles mee voor de massage, jij hoeft niks te doen. Ik heb een eigen comfortabele massagetafel, massageolie, handdoeken en muziek. Ik raad wel aan om de massageruimte voldoende te verwarmen, zodat je comfortabel en in volledige rust van je massage kunt genieten.

Respect voor elkaar

Het belangrijkste voor mij is wederzijds respect. Zowel voor, tijdens als na de massage. Het moet goed voelen. Ik ben empathisch voor mijn klanten en respecteer zoveel mogelijk hun wensen. Heb je heel specifieke wensen? Bespreek deze dan voor de massage om eventuele teleurstelling te voorkomen. Dit gaat hoe dan ook om een professionele massage. Er wordt nooit op wensen van seksuele aard ingegaan.

Nog steeds vragen?