E-book over burn-out

Inzichten en begrip voor je burn-out en hoe je eruit komt

E-BOOK

NEVER MY ENEMY


“Een burn-out is een gezonde reactie op een ongezonde levensstijl”. Gezond? Hoe kan iets gezonds zo naar zijn? Je voelt je moe, leeg, moedeloos, angstig, eenzaam, onbegrepen. Je ziet het zelf misschien even niet meer zitten. Maar zit er misschien meer achter de burn-out dan wat je nu voelt? Wat gebeurt er eigenlijk echt met jou en waarom? Hoe ben je zover gekomen en hoe kom je eruit? Wat betekent eruit komen eigenlijk? Kan het zelfs het begin van een nieuw en beter leven voor jou zijn?

Zoveel vragen waar ik, uit mijn ervaring en de ervaringen van vele anderen, jou antwoorden wil geven. Nog meer dan antwoorden wil ik je vooral begrip, vertrouw, liefde en hoop geven. Ik ga je niet zeggen dat het goed komt, maar dat het al goed is (hoe pijnlijk ook). Je zult het (nog) niet geloven, maar je burn-out is nooit je vijand geweest.

Mijn missie met het schrijven van dit boek was om de steun te geven aan anderen die ik zelf tijdens mijn burn-out enorm hebt gemist.  200 pagina’s van ervaringen, interviews, inzichten en tips. Je kan mijn boek hieronder bestellen voor (€ 9,90).

Met liefde voor jou geschreven

Johann

Je wordt na het betalen automatisch naar de download pagina gebracht. Voor vragen of opmerking kan je me altijd een bericht sturen.

Never my enemy