Cellulite behandeling Utrecht

Cellulite behandeling Utrecht

Ben je op zoek naar een behandeling om de gezondheid en het uiterlijk van je benen/billen te verbeteren? Zoek niet verder.

Ik ben jaren geleden begonnen met het geven van bindweefselmassage specifiek voor mensen met slechte doorbloeding in de ledematen. Naast de gezondheidsvoordelen van de behandeling kwam ik er keer op keer achter dat het ook een positief cosmetisch effect op het uiterlijk van de huid had, waaronder het verminderen van cellulite. Sindsdien heb ik me meer op dit aspect van de behandeling gefocust en deze behandeling verder ontwikkeld. (meer info over de behandeling vind je hier).

Vandaag ben ik samen met mijn klanten heel blij met de resultaten die we bereiken. 

Cellulite benen

Wat doet de cellulite behandeling?

De 5 pijlers van de cellulite behandeling zijn:

het activeren/stimuleren van de bloed- en lymfe circulatie,
het afvoeren van de afvalstoven,
het afbreken van de onderhuids vetcellen,
het verminderen van huid verklevingen,
het verwijden van de poriën en verwijderen van dode huidcellen,

Klik hier voor een korte voorbeeld van de cellulite behandeling.

Waar kan je ons vinden?

We behandelen zowel op locatie en aan huis rondom Utrecht als in onze Studio in De Meern.

Voor de gebieden hieronder wordt geen extra reiskosten berekend, bovenop mijn basis tarieven.  Woon je verder en wil je toch een behandeling boeken, neem vooral contact met ons op om te overleggen.

Cellulite behandeling Utrecht

Cellulite behandeling Woerden

Cellulite behandeling Nieuwegein

Cellulite behandeling IJsselstein

Cellulite behandeling Vleuten

Cellulite behandeling De Meern

Cellulite behandeling Maarssen

Cellulite behandeling Montfoort

Afspraak maken

 Gebruik het formulier hieronder als je nog vragen hebt. Om een afspraak te maken is vaak het snelste om een bericht te sturen via whatsapp. 

E-mailadres: info@silver-line.nl

Telefoonnummer: 06-41097901

15 + 5 =

Testimonials



“Super tevreden met de 4 behandelingen die ik tot nu heb gehad!! Ik vond het een beetje spannend vooral om door een man behandeld te worden, maar alles gebeurd netjes en professioneel en ik begin echt een verschil te zien.”

Lydia

“Ik vond het fijn dat er van tevoren werd verteld dat mijn Cellulite niet mijn schuld was :). Ook werd duidelijk gemaakt dat cellulite niet helemaal kan verdwijnen. Toch ziet mijn huid vooral op mijn benen veel strakker nu na 4 behandelingen.”

Sofie

“Ik was heel erg sceptisch over het verminderen van mijn cellulite. Het laatste deed ik al. De behandelingen zelf waren best pijnlijk in het begin maar het werd steeds minder. Na 5 behandelingen is mijn cellulite niet weg 🙁, maar ik zie echt een duidelijk verschil op de foto’s die mijn vriend heeft genomen. Hij is er ook blij mee, haha. Ik heb besloten om nog een keer per maand te gaan als onderhoud. Johann vind ik ook supervriendelijk, netjes en duidelijk in zijn uitleg en adviezen. Dank”

Pia

“Ik heb vandaag mijn 5e behandeling gehad en moet zeggen dat ik niet had verwacht dat ik resultaat zo snel zou zien, vooral omdat Johann heel eerlijk is over de verwachtingen. Naast minder cellulite heb ik het gevoel dat mijn benen dunner zijn geworden. Wishfull thinking misschien 🙂 Heel blij dat ik nog 3 behandeling  te gaan heb.”

Amber

“Bedankt Johann voor de goede zorgen en fijne behandelingen!! Ik ben nu klaar met een 5 x behandelingskuur, maar kom zeker terug. Fantastische resultaten en duim omhoog voor je vriendelijkheid en professionaliteit.”

Mascha