Rust in je lichaam en hoofd

Je hebt het verdiend
Reserveer

Mediteren voor een betere leven

Goed eten en in beweging blijven zijn onmisbaar voor een gezondere leven. Zoals we voor ons lichaam zorgen, zouden we echter ook voor onze geest moeten zorgen. Mediteren is de manier bij uitstek om je gestelijker sterker te maken. Je kan het zien  als sport of voeding voor je hoofd. 

Er zijn talloze redenen om te mediteren

Je kent het waarschijnlijk wel, je hoofd draait overuren. Je bent constant bezig met wat je moet doen of had niet moeten doen, wat nog volgens jou moet gebeuren, wat andere mensen van je denken. Je hebt een oneindigd actielijst en word moe en gestrest alleen aan het idee van je dag die net begonen is.  DIT KAN JE VERANDEREN. Mediteren helpt je met:

 • Rust in je hoofd krijgen,
 • Minder stress ervaren,
 • Meer ruimte in jezelf creëren,
 • Minder bezig zijn met de buitenwereld,
 • Meer in het moment leven,
 • Dankbaar zijn voor wat er is,
 • Beter slapen, 
 • Minder pinkeren,
 • Minder pijn voelen,
 • Creativer zijn, 
 • Je vrijer en lichter voelen,
 • ETC.

Klinkt het te mooi om waar te zijn? 

Waarom mediteert niet iedereen als het zo goed voor je is?

Ten eerste omdat het nog niet zo bekend en geintegreerd in onze westertse cultuur als in het oost. Alles wat niet echt bekend is, blijft vreemd en eng. We vinden het maar nog te zweverig. 

Ten tweede zijn mensen niet op de hoogte van de vele wetenschapelijke onderzoeken over medidatie. Dit terwijl de voordelen van mediteren al lang bewezen zijn. 

En tenslotte, net zoals sporten, goed eten of gezond leven in het algemeen, vraagt mediteren oefeningen, toewijding en vathoudenheid. Maar als je bereid bent om over de drempel te gaan beloof ik je dat je het nooit meer zal willen missen.

De verschillende massages

Omdat elke persoon uniek is en andere behoeftes hebt, bied ik verschillende type massages aan. Afhankelijk van wat je nodig hebt, richt ik mijn massage meer op je spieren, triggerpoints of je algeheel ontspanning. Immers, is het combineren van meerdere massages en technieken is altijd mogelijk.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

De basis van deze massage is, door een zachte aanraking, je lichaam en geest tot rust te brengen.

Meer informatie

Cupping therapie

Detox Massage

Deze massage heeft een positieve invloed hebt op de huid, de spieren, de bloedsomloop en het zenuwstelsel

Meer informatie

Cellulite massage

Cellulite massage

Bij deze massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Vetafzettingen breken af.

Meer informatie

Sportmassage

Sportmassage

Deze massage is gericht op het onderhouden en verbeteren van de conditie van de spieren.

Meer informatie

Meditatie massage

Energetische massage:

Overdracht van energie om blokkades op te heven en het zelf genezend vermogen van het lichaam te activeren.

Meer informatie

Meditatie

Meditatie massage

Een combinatie tussen geleide meditatie en massage. Het best van beide werelden.

Meer informatie

Waarom kiezen

voor Silver-Line massages?

Lees de reviews op google.

 

1. Ervaren all-round masseur

Mijn ervaring op het gebied van massage is breed. Als gevolg, bied ik een massage op maat. Dankzij een kort gesprek vooraf, komen we achter je behoeftes en eventuele medische indicaties. Daarnaast voel ik tijdens de massage wat je nodig hebt.

2. Massage thuis in je eigen omgeving

Je ontvangt de massage in je eigen huis, in je vertrouwde omgeving. Je hoeft dus de deur niet uit te gaan. Verder neem alles mee voor de massage; een eigen comfortabel massagetafel, massageolie, handdoeken en muziek.  Al in al hoef jij hoeft dus niks te doen. 

3. Scherpe prijzen

Massages moeten voor zoveel mensen mogelijk toegankelijk zijn. Daarom bied ik mijn massages tegen een scherp tarief aan. Kijk naar de Tarieven-pagina voor meer informatie.

4. Flexibiliteit

Tijdens de massage zelf probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld aandachtsgebieden aangeven. Ook kan je aangeven of je stevige of zacht gemasseerd wil worden. Zelfs je eigen muziek luisteren tijdens de massage kan. 

5. Het gaat om jou

Omdat ik naast massage ook coaching geef kan ik goed luisteren en je wensen en behoeftes goed aanvoelen.

Hoe werkt het?

Afspraak maken

Je maakt een afspraak voor een bepaalde massage duur. Eveneens kan je voor meerder personen boeken.   Ik masseer binnen een straal van ongeveer 10 kilometer van Utrecht. Bij twijfel of jouw woonplaats hieronder valt of woon je verder,  neem dan contact met mij op.

Voorbereiding

Ik neem alles mee voor de massage, jij hoeft niks te doen. Ik heb een eigen comfortabele massagetafel, massageolie, handdoeken en muziek. Ik raad wel aan om de massageruimte voldoende te verwarmen. Je moet ook in volle rust van je massage kunt genieten.

Respect voor elkaar

Wederzijds respect is essentieel. Zowel voor, tijdens als na de massage. Het moet vooral goed voelen.  Bespreek specifieke wensen vooraf om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Het  gaat nadrukkelijk om een professionele massage. Er wordt nooit op wensen van seksuele aard ingegaan.

Nog steeds vragen? 

Stuur me een bericht