Contact

Wil je een massage reserveren? Heb je gewoon een vraag?

Stuur me een bericht hieronder.

Massage aan huis?

Ik heb hiervoor bewust gekozen.  In je eigen vertrouwde omgeving mogen zijn, draagt namelijk bij aan je rust en ontspanning.  Ik masseer in en rondom Utrecht.

Voor de volgende gebieden wordt geen extra reiskosten berekend, bovenop mijn basis tarieven. Utrecht, Woerden, Nieuwegein, IJsselstein, Vleuten, De Meern, Maarssen, Montfoort. Woon je verder en wil je toch gemasseerd worden, neem vooral contact met mij op om te overleggen.

Afspraak maken

Gebruik het formulier hieronder als je nog vragen hebt. Om een afspraak te maken is vaak het snelste om mij een bericht te sturen. 

E-mailadres: info@silver-line.nl

Telefoonnummer: 06-41097901

3 + 4 =



De massage heb ik als erg prettig ervaren. Ik heb chronische rugklachten en word elke dag wakker met pijn in mijn rug, na de massage van Johann is het altijd een hele opluchting om even pijnvrij te zijn. Het is heerlijk ontspannend en erg fijn.

Kim

Massages van Johann zijn veruit de fijnste massages die ik ooit heb gehad. Het is echt een massage op maat. Hij luistert naar je wensen en heeft zelf snel door wat aandachtsgebieden zijn. Johann is heel professioneel en heeft een leuke, warme persoonlijkheid. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende massage. 

Fiona

Ik heb altijd moeite gehad om te ontspannen. Bij Johann niet. Hij heeft een gave om je volledig op je gemak te stelen. 

Sofie

Johann is een professionele masseur met genoeg kracht in z’n vingers en handen om de spieren na het sporten goed los te maken. Ook super handig dat Johann met z’n comfortabele massage tafel gewoon thuis komt. Naast bovengenoemde pluspunten heeft Johann een professionele houding en is tevens erg vriendelijk. Al met al een aanrader met ook nog is een mooie prijs.

René

Ik voelde me tijdens de sessies van Johann eindelijk begrepen. Zijn inzicht en ervaring helpen me ontzettend om alles weer in perspectief te krijgen. Eindelijk gun ik mezelf ook rust en plezier.

Nadine

Telkens met een pijnvrij en heel ontspannen gevoel van de sessies van Johann gekomen. 

Mark

Meld je aan voor gratis coaching e-mails